Westfriesland

Bowling Huesmolen in Hoorn gesloten

bowling_HuesmolenHOORN – De deur van Bowling & Partycentrum PartyPalace Hoorn is gesloten. Op de deur hangt een a4-tje: “Wij zijn vanaf heden helaas gesloten. Namens het hele team van Party Palace Hoorn, Alle gasten bedankt voor de gezelligheid door de jaren heen.”

Bowlingbanen in Nederland hebben het moeilijk. De populaire activiteit uit de jaren ’70  en ’80 kan de huidige generatie moeilijk aan zich binden. Meerdere bowlingbanen in Nederland sluiten, of gaan in vlammen op, en worden daarna niet meer herbouwd. Zie onlangs ook de bowling in Venhuizen.

Eigenaar André van Beusekom laat via het NHD weten dat hij het nog te vroeg vind om op de sluiting van zijn bedrijf in te gaan. “Het is wel de bedoeling dat het weer open gaat, maar dat heeft tijd nodig.”

De sluiting was niet geheel onverwachts. De bowlingvereniging speelde de laatste wedstrijden al op andere banen en zoekt samenwerking met de bowlingbaan van Happy Days in Grootebroek. Een medewerker laat via Facebook weten dat de sluiting “niet in weelde was.” De website van Party Palace Hoorn is ook niet meer bereikbaar.

De posters ‘te huur’ van Duijn Makelaars hingen al eerder aan de ramen voor het restaurant gedeelte van het pand.

To Top