Westfriesland

Frans Hoek coacht ondernemende West-Friezen

Frans-Hoek-persfotoZWAAG – Keeperstrainer en voormalig doelman Frans Hoek is 13 november 2015 te gast in de tweede aflevering van College Tour West-Friesland. In een exclusieve setting komt de assistent van Louis van Gaal vertellen over zijn carrière als speler en als keeperstrainer.

Frans Hoek stond twaalf jaar onder de lat bij FC Volendam en ging daarna als assistent keeperstrainer aan de slag bij onder meer Ajax, FC Barcelona en het Nederlands elftal. Nu werkt hij voor Manchester United en komt hij exclusief voor OndernemendWestFriesland naar zijn geboortestad Hoorn.

Vergroten winkansen

Frans Hoek laat ondernemende mensen graag zien hoe zij hun winkansen kunnen vergroten door procesmatig te denken en te werken. Daarvoor neemt hij onder meer beelden mee uit de praktijk en zal ook het bekende whiteboard niet ontbreken. Op deze manier krijgt de ondernemende mens een unieke inkijk in zijn denkstrategie.

College Tour West-Friesland wordt gepresenteerd door Robert-Jan Knook (ANP/BNR) maar ook het aanwezige publiek speelt een belangrijke rol. Net als bij het bekende tv-programma mag het publiek ook vragen stellen aan Frans Hoek. Het programma is dus interactief en informeel van opzet.

Het programma begint 13 november om 19.30 uur bij SV Westfriezen in Zwaag. Inschrijven is noodzakelijk vanwege het exclusieve karakter van de bijeenkomst. Aansluitend is er een netwerkborrel. Aanmelden kan hier. De toegang is 29,- euro ex btw.


To Top