Westfriesland

Tips over meedoen met gemeentelijke aanbesteding

Enkhuizen_Drommedaris met brug

Renovatie van de Drommedaris is één van de projecten die wordt aanbesteed door de gemeente Enkhuizen

ENKHUIZEN – De gemeente Enkhuizen organiseert op donderdag 30 april een informatieavond voor ondernemers over gemeentelijke aanbestedingen. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen. Inloop is vanaf 19.00 uur en de informatiebijeenkomst start om 19.30 uur.

Er zijn diverse gemeentelijke projecten die aanbesteed moeten worden zoals de renovatie van de Drommedaris, maar ook de realisatie van een vakantiepark op Recreatieoord Enkhuizer Zand. Tijdens de bijeenkomst wordt algemene informatie gegeven over aanbestedingen en hoe ondernemers zelfstandig of als groep met een aanbesteding mee kunnen doen. Er wordt geen informatie verstrekt over concrete projecten.

Tijdens de bijeenkomst wordt algemene informatie gegeven over aanbestedingen en hoe ondernemers zelfstandig of als groep met een aanbesteding mee kunnen doen.

Ondernemers

Wilt u als ondernemer weten hoe overheidsopdrachten in de markt worden gezet? Dan bent u van harte welkom. Behalve de gemeente is ook de Kamer van Koophandel en Bouwend Nederland aanwezig. Vooraf aanmelden is niet nodig. Heeft u vragen, neem dan contact op met Thomas Phillipo van de gemeente Enkhuizen via tel: (0228) 360 100 of mail naar thomas.philippo@sed-wf.nl.

To Top