Westfriesland

Hoornse bedrijven starten Onnobedankt.nl

Afbeelding van de website Onnobedankt.nl

Afbeelding van de website Onnobedankt.nl

HOORN – Jarenlang heb je contact gehad met de Hoornse burgemeester en dan hoor je op een maandagavond dat hij kiest voor een andere stad. Dat overkwam Rob van Loon, ondernemer van Events Holland. Samen met Frank Karsten van Groeier kwamen zij op het idee van de felicitatiewebsite www.onnobedankt.

“In twee ambtstermijnen bereikte Onno veel voor ‘zijn´ stad, alle inwoners en de gehele regio. Na al die succesvolle jaren verruilt Onno Hoorn binnenkort voor Enschede. Wat is er mooier dan Onno massaal te bedanken voor zijn tomeloze inzet, enthousiasme en betrokkenheid? Aarzel niet en laat via deze speciale site uw persoonlijke dankwoord of felicitatie achter. In de vorm van een bericht, beeld of simpele groet. Zo zeggen wij massaal: Onno Bedánkt!,”staat te lezen op de felicitatiewebsite.

Alle persoonlijke felicitaties kunnen tot uiterlijk 1 september 2015 worden ingediend. De makers vermelden er duidelijk bij dat alle persoonlijke felicitaties worden vertrouwelijk behandeld en worden niet elders wordt gepubliceerd. Dit alles zal resulteren in een boek met oplage: 1 stuks.

Naast het boek volgen er nog meer creaties met ‘Onno Bedankt’.  Zo werkt Pini Piru druk aan het bedrukken van een groot aantal t-shirts met de tekst ‘Onno Bedankt’ en het silhouet van de nu nog burgemeester van Hoorn.

 


To Top