Westfriesland

Hotel Van der Valk Hoorn wordt ook VVV agentschap

vvv_vandervalk

Foto Alex Gitzels, WestfrieslandinBedrijf.nl

HOORN – VVV Hart van Holland opent het vierde informatiepunt van Hoorn bij Van der Valk Hotel Hoorn. Dat maakten Ben Tap (wethouder gemeente Hoorn), Gert van der Valk (directeur Van der Valk Hotel Hoorn) en Marcel Serlier (regiodirecteur VVV Hart van Noord-Holland) op dinsdag 17 maart bekend tijdens de opening van het toeristisch seizoen.

Ook general manager Gert van der Valk van het gelijknamige hotel is blij met de samenwerking. “Wij zijn heel blij met deze samenwerking met de gemeente Hoorn en VVV Hart van Noord-Holland. Wij willen dat onze gasten zich thuis voelen in ons hotel, maar ook in onze stad en de regio. Dit VVV-informatiepunt in ons hotel zorgt ervoor dat onze gasten niet eerst op stap moeten voor die informatie. Zij kunnen alle informatie hier onder één dak vinden, en kunnen ook hun uitstapjes van hieruit regelen. Wij zien het als een belangrijke extra service voor onze gasten en bezoekers.”

“Met dit vierde informatiepunt vergroten we de zichtbaarheid van de VVV in Hoorn,”aldus Marcel Serlier. “Hotel van der Valk is een uitstekende locatie en partner die de toeristische informatie goed kan overbrengen en daarnaast dienstverlening en hospitality hoog in het vaandel hebben staan.”


To Top