Westfriesland

Is er behoefte voor een Open Coffee regio Westfriesland Oost?

opencoffeeWESTFRIESLAND -Ondernemer Edwin Hakof onderzoekt, in samenwerking met Hét Postkantoor, de behoefte aan een Open Coffee in de regio West-Friesland Oost. Met name in de regio Stede Broec zijn er veel ondernemers, maar nog geen vast netwerkmoment.

Het Open Coffee concept is de mooie gelegenheid voor ondernemers om vrijblijvend te netwerken. Het is gezellig, leerzaam, en nuttig.  In heel Nederland zijn inmiddels wekelijks vele open coffees maar West-Friesland Oost heeft deze nog niet. In de regio zijn al diverse Open Coffee’s. Op dit moment kunnen ondernemers op een ochtend terecht in Hoorn, Medemblik, Schagen en Alkmaar. Tussen Hoorn en Medemblik is wellicht nog ruimte voor een nieuwe editie.

Bedrijven Stede Broec

“Via Facebook wil ik onderzoeken of er binnen de Bedrijvengroep Stede Broec en de regio Westfriesland-Oost hier behoeft aan is en in welke hoedanigheid,”  aldus Hakof, zelf ondernemer met zijn bedrijf CreaGrafica. “Veel netwerkgelegenheden zijn erg formeel, strak georganiseerd, en soms zelfs wat dwingend. Bovendien is het soms lastig om tussen de gevestigde orde te komen. Open Coffee is anders. Het is laagdrempelig en vrijblijvend. Iedereen kan binnen komen wandelen om een praatje te komen maken. Bovendien staat iedere aanwezige open voor een gesprek met een onbekende. Dat is waar men tenslotte voor komt. En juist vanwege die zelfde instelling is er al vaak een klik tussen de aanwezigen.”

Reageren

Ondernemers binnen de doelgroep kunnen hier aangeven of en in welke setting er behoefte is aan een eigen Open Coffee. http://bit.ly/1AEZ9Ke. Op dit moment zijn er al ruim 90 reacties binnen. Binnenkort kunnen we de uitslag bekend maken, maar het lijkt erop dat de optie moet lunch/maaltijd het niet gaat worden.

 

 

 

 

To Top