Westfriesland

JanWillem Breuking treedt terug uit directie Incotec

JanWillem Breuking blijft verbonden als adviseur bij Incotec

JanWillem Breuking blijft verbonden als adviseur bij Incotec

ENKHUIZEN – Per 1 april 2015 legt JanWillem Breukink zijn functie als Directielid neer. Dit maakte Bart J. Constandse, Voorzitter van de Raad van Commissarissen dinsdag bekend. Dit besluit is volgens het bedrijf in lijn met het transitieproces, ingezet in 2014 met de benoeming van Douwe Zijp tot CEO van Incotec Group als opvolger van JanWillem Breukink.

Breukink blijft verbonden aan het zaadtechnologiebedrijf. Hij treedt toe tot de Raad van Advies van Incotec om de onderneming te kunnen blijven adviseren op strategisch, technisch en marktgerelateerd gebied.

“JanWillem is van onschatbare waarde geweest voor de grondlegging en het succes van INCOTEC en een inspirerend leider voor velen in de zaadtechnologiesector. Via zijn nieuwe adviserende rol en zijn verschillende functies binnen SeedValley, ESA en het ISF, blijft Incotec gelukkig profiteren van zijn aanzienlijke kennis en ervaring”, zegt Dhr. Constandse.

“Na het terugtreden als CEO een jaar geleden, is de tijd rijp voor deze stap”, aldus JanWillem Breukink. “De ontwikkelingen in het bedrijf zijn positief zodat ik deze beslissing met vertrouwen kan nemen.”


To Top