Westfriesland

Jury start met selectie voor Westfries Ondernemersgala

jury voorzitter Jan Franx (links) Foto: Alex Gitzels

WESTFRIESLAND – Op 11 februari 2016 vindt voor de 25e keer het Westfries Ondernemersgala plaats. Tot eind november konden bedrijven worden genomineerd of zichzelf aanmelden. Nu de aanmeldingsprocedure voor kandidaten is gesloten, kan de jury aan de slag.

Shortlist

De organisatie geeft aan dat er dit jaar weer veel aanmeldingen zijn ontvangen. De jury houdt de komende week alle inzendingen zorgvuldig tegen het licht. Van de kandidaten die meedingen naar de WBG Runner Up en Rabobank Westfriesland Méér prijs wordt een top 10 samengesteld. Eind januari worden hieruit drie kandidaten op een shortlist geplaatst. Deze shortlist komt ook op de website te staan. De bedrijven op de shortlist krijgen bezoek van de juryleden, waarbij er voor een videopresentatie opnames gemaakt zullen worden.

Retail publieksprijs

Van de kandidaten die meedingen naar de Van der Valk Retailprijs stelt de jury een top 3 samen. Via de website kan vanaf 14 januari 2016 daarop een stem worden uitgebracht. De kandidaat met de meeste stemmen wint de Retailprijs. De uiteindelijke beslissing wie de winnaar is per categorie wordt tijdens het Westfries Ondernemersgala op donderdag 11 februari 2016 bekend gemaakt.

Jury

De jury van het Westfries Ondernemersgala bestaat uit vertegenwoordigers van diverse sectoren die goed op de hoogte zijn van de stand van zaken in onze regio. Voorzitter van de jury is de heer Jan Franx, oud-wethouder van de gemeente Enkhuizen. De andere juryleden zijn:

De heer H. Boukens, directeur Interpromo Bedrijfskleding, tevens vertegenwoordiger namens de WBG
De heer J. Dekker, directeur Dekker Consultants B.V.
Mevrouw T. Koeman, bedrijvencontactfunctionaris gemeente Medemblik
De heer W. Nijenhuis, directie Horizon College
De heer M. Pennink, directeur Ontwikkelingsbedrijf NHN
De heer T. van Roon, directeur Particulieren & PB Rabobank West-Friesland
De heer J. Zomerdijk, partner Accountancy en bedrijfsadvies BDO Westfriesland

Jury start met selectie voor Westfries Ondernemersgala
To Top