Westfriesland

Konst & Van Polen Groep failliet verklaard

Konst_logoWESTWOUD  – De rechtbank van Noord Holland heeft dinsdag 28 april de Konst & van Polen Groep B.V. failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. A.J.J. Sweens van Knuwer & Creutzberg Advocaten uit Den Helder. Het bedrijf is ruim 80 jaar actief in de bouw.

Naast Konst & van Polen Groep BV, zijn ook Konst & van Polen Bouw en Onderhoud BV, Aannemingsmaatschappij Konst & van Polen BV en Konst & van Polen Projecten BV failliet verklaard. Volgens curatorennet.nl werken er bij deze BV’s 30 tot 70 werknemers.

Middelgrote aannemer

Aannemingsmaatschappij Konst & van Polen b.v. is een middelgrote aannemer. Het overgrote deel van de werkzaamheden wordt uitgevoerd in de Amsterdamse binnenstad, dit zijn werken van bijzondere nieuwbouw tot unieke monumenten.

Bijzondere projecten

Bijzondere nieuwbouw projecten zijn onder andere het Cartoonesk pand aan de Willemsstraat, Riante geschakelde villa’s op IJburg, Villa Spijker aan de Overtoom 371-373 in Amsterdam en het horecaeiland in Amsterdam Osdorp.

De website laat inmiddels geen informatie meer zien, anders dan een pagina van de website bouwer. Op Facebook is het laatste bericht van 17 december 2014.


To Top