Westfriesland

Na faillissement gaat Rosier Communicatie voor nieuwe start

rosier_communicatie

Afbeelding via Google Streetview

GROOTEBROEK – De rechtbank van Noord Holland heeft Rosier Media B.V., Rosier Grafimedia B.V. en Puurdrukken B.V. op 8 september 2015 failliet verklaard. Rosier Communicatie gaat op zoek naar een oplossing die moet leiden tot een herstart van het bedrijf. Het bedrijf is onder andere bekend als uitgever van gratis weekkrant De Middenstander en het onlangs gestarte MijnLokaleDeal.

Eigenaar Jan Rosier heeft op eigen verzoek een aantal onderdelen van het bedrijf failliet laten verklaren. “Teruglopende marketingbudgetten, ten gevolge van de crisis,” geeft Rosier als de belangrijkste oorzaak voor het aangevraagde faillissement. Ondanks deze moeilijke stap ziet hij de toekomst positief in.

De drukkerij van Rosier heeft zich de laatste jaren versterkt door samen te werken met meerdere grafische partners. Ook het media en reclame onderdeel van het bedrijf is versterkt. “Ondanks deze positieve ontwikkelingen is het uiteindelijk niet gelukt om de opgelopen schade uit de crisisjaren te herstellen,” aldus Jan Rosier. Hij betreurt dan ook de vervolgschade. “Er wordt getracht om de betrokkenen zo min mogelijk te benadelen.”

To Top