Westfriesland

Nog wijzer worden met webinars via Westfrieslandinbedrijf.nl

Webinars_Westfriesland_in_Bedrijf_940x406HOORN – De redactie van Westfrieslandinbedrijf.nl brengt bijna dagelijks nieuws voor zakelijk Westfriesland. Na de zomermaanden wordt ook de agenda met zakelijk activiteiten weer goed gevuld. Daar komen nu ook webinars bij! Hiermee zet Westfrieslandinbedrijf.nl zijn volgende stap in het worden van hét kennisplatform voor ondernemend Westfriesland.

Webinar

Een webinar is een presentatie die je via internet met beeld en geluid kunt volgen. De inhoud kan heel divers zijn. Van bijscholing financiële dienstverlening tot tips voor een hogere productiviteit. Door vooraf te registreren kun je een virtueel stoeltje reserveren. De laatste maanden is de lunchwebinar in opkomst. In 15-30 minuten terwijl de kijker de lunch nuttigt kan hij/zij kennis en tips opdoen die direct toepasbaar zijn. Bij de meeste webinars is het ook mogelijk om direct te reageren met vragen, opmerkingen of een korte poll in te vullen.

Kick off 2 juli: presentatie en marketingtips

Donderdag 2 juli om 12.30 uur start de eerste gratis webinar van WestfrieslandinBedrijf.nl i.s.m. met Otto Wijnen Speaker & Coach en Westfriesland Media. In 15 minuten leert de kijker presentatietips en enkele quick wins op het gebied van marketing. Dit alles passend bij de komende vakantie.

Aanmelden kan via www.westfrieslandinbedrijf.nl/webinar

Heeft u zelf ook webinars interessant voor zakelijk Westfriesland? Mail naar redactie@westfrieslandinbedrijf.nl.


To Top