Westfriesland

Ondernemen is sport, sport is ondernemen!

OCW_KoppieDoen_BjornKuipers
WESTFRIESLAND  – Het netwerkevent ‘Koppie Doen!’ op 19 mei a.s. krijgt een sportief tintje. Met als thema: Ondernemen is sport, sport is ondernemen, draait deze editie alles om sportief ondernemen. Met als topspreker gepassioneerd ondernemer én Nederlands beste scheidsrechter Björn Kuipers. En wellicht wist u het nog niet, hij runde enkele C1000 supermarkten rondom Oldenzaal, begin 2015 heeft hij twee daarvan verkocht aan Albert Heijn.

‘Koppie Doen!’ wordt georganiseerd door de Ondernemers Club Westfriesland (OCW), de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en Rabobank West-Friesland en heeft een interactief programma waarbij ondernemers op verrassende wijze worden aangemoedigd met elkaar in gesprek te gaan.

Björn Kuipers

Deze keer geeft Björn Kuipers een inkijkje in zijn leven. Hij heeft zijn passies ondernemen en ‘topscheidsrechter zijn’ op een unieke manier gecombineerd. Björn verbindt en brengt mensen écht met elkaar in contact. Samenwerken, verbinden en ondernemen dat is waar hij voor staat! Uiteraard worden de deelnemers aansluitend met een sportieve knipoog uitgedaagd om met elkaar in contact te komen.

Ondernemers verbinden

Nieuwe contacten opdoen is precies waar ‘Koppie Doen!’ om draait: ondernemers verbinden en stimuleren meer rendement te halen uit netwerken. Eén ding is zeker: het wordt een gezellige en inspirerende avond bij S.V. De Valken! Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Kijk voor meer informatie op: www.ocwestfriesland.nl of www.westfriesebedrijvengroep.nl.

Een sportief thema vraagt om een sportieve omgeving. Op dinsdag 19 mei a.s. vindt ‘Koppie Doen!’ plaats in de unieke sfeer van het duurzame en ‘state of the art’ voetbalcomplex S.V. De Valken in Hem. Dat ‘Koppie Doen!’ anders is dan andere netwerkbijeenkomsten, dat is wel gebleken.

Interview met OCW voorzitter Richard Bot

Zaterdag 25 april was Richard Bot als voorzitter van de OCW in de uitzending van Westfriesland in Bedrijf, het ondernemersprogramma elke zaterdag tussen 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn. Over het netwerken, de activiteiten van de OCW en natuurlijk de komende editie van Koppie Doen van 19 mei.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/202920904″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]


To Top