Westfriesland

‘Ondernemers die het verdienen op de juiste manier kronen’

bestuur en partners van de nieuwe Westfries Ondernemersgala

bestuur en partners van de nieuwe Westfries Ondernemersgala

ZWAAGDIJK – Op 11 februari 2016 vindt de 25ste editie plaats van het Westfries Ondernemersgala. Dit zilveren jubileum wordt groots gevierd met een vernieuwde opzet. Het Westfries Ondernemersgala moest weer even afgestoft worden. De jubileum editie van 11 februari 2016 was daarvoor een mooi moment. Een nieuwe uitstraling, een nieuw bestuur en nieuwe opzet. De allure van een echt galabal komt terug.

Hoofdsponsor is de Rabobank Westfriesland waar de presentatie van de nieuwe opzet donderdag werd gepresenteerd. Zij worden de naamdrager van de Westfriesland Méér Prijs. Nieuwe partner Van der Valk verzorgt een Galadiner in eigen huis vooraf aan het Ondernemersgala, voor vervoer wordt gezorgd. De toegangsprijs voor het Westfries Ondernemersgala is €45,- inclusief consumpties.

Nieuw bestuur

Het nieuwe bestuur wil het Westfries Ondernemersgala nieuw elan en flair geven. De nieuwe voorzitter is Marinus Zoutendijk (Abovo). De andere bestuursleden zijn John Koomen (John Koomen Hoveniers), Jeroen de Vries (HERO Business Solutions), GertJan Nijpels (Burgemeester Opmeer) en Jeanneke Scholtens (Buro Zorro). Judith Albers van Au Boulot blijft bij de organisatie betrokken.

Beste winkel in Westfriesland

De publieksprijs krijgt een andere opzet. Hieraan heeft Van der Valk zijn naam verbonden en richt zich op de Retail in Westfriesland. Zowel online als offline. Uit alle nominaties worden door de vakjury drie Retail bedrijven geselecteerd voor een laatste publieksronde.

Bekendmaking op podium

Het was een publiekgeheim dat de winnaars van de ondernemersgala dit ruim vooraf al wisten. Deze opzet wordt nu anders. Bij zowel de Westfriesland Méér prijs als de WGB Runner Up prijs worden na de nominatieronde de drie laatste bedrijven per categorie bekendgemaakt. Pas op het podium worden de definitieve winnaars bekend gemaakt. “Wij willen de ondernemers die het verdienen op de juiste manier kronen,” aldus de nieuwe voorzitter.

Sprekers

Naast de prijzen wordt het programma verreikt met sprekers uit het vak; “Uitsluitend inspirerende, fascinerende, en innovatieve ondernemers. Sprekers die bewijzen dat ondernemen het mooiste vak ter wereld is,” aldus de organisatie.

Nomineren

Het nomineren van een bedrijf is vanaf nu mogelijk. Dat kan via www.westfriesondernemersgala.nl/nomineren. Via die website is het ook mogelijk om vanaf 1 december kaarten voor het gala en galadiner te bestellen.

Interviews en foto’s

Zaterdag 26 september vanaf 17.00 uur op Radio Hoorn in het gelijknamige ondernemersprogramma interviews met de juryvoorzitter Jan Franx, voorzitter Marinus Zoutendijk, naamgever gert van der Valk, hoofdsponsor Arjan Smit en Judith Albert. Een overzicht van de foto’s tijdens de presentatie kunt u hier bekijken.

header_WFondernemersgala2016

To Top