Westfriesland

Recordaantal van 260 aanmeldingen voor Ondernemersverkiezing NH

Foto van het ondernemersgala Noord-Holland 2014.

Foto van het ondernemersgala Noord-Holland 2014.

HAARLEM – Het lijkt misschien wat vroeg, maar toch kunt u nu al kaarten kopen voor de sensationele finale-avond van de OVNH op woensdag 20 mei in theater de Philharmonie in Haarlem. De presentatie van de avond is in handen van Rens de Jong, winnaar beste dagvoorzitter van het jaar 2013 en presentator bij BNR Radio.

 

Recordaantal aanmeldingen

De nominatieronde voor de OVNH 2014-2015 heeft een recordaantal van ruim 260 aanmeldingen opgeleverd. Op basis van de bestaande criteria wordt dat aantal in de eerste selectieronde teruggebracht naar 90. Dat zijn 30 per categorie, MKB Klein, MKB Midden en MKB Groot. Deze 90 bedrijven worden in februari en begin maart bezocht door een jury.

Westfriesland

De winnaars van het Westfriese Ondernemersgala van donderdag 12 februari zijn ook automatisch genomineerd. Abovo Media en M2 Printing kunnen dus naast de ondernemersprijzen van Westfriesland ook kans maken op de prijzen bij de ondernemersverkiezing van Noord Holland. De beide bedrijven worden ingedeeld in de betreffende MKB Groep; Klein, Midden of Groot.

Selectie naar finale

 

Half maart maakt de jury dan bekend welke 30 bedrijven (10 per categorie MKB Klein, Midden en Groot) naar de finale gaan in Theater de Philharmonie in Haarlem op woensdag 20 mei 2015. Daar volgt dan de eindstrijd en weten we wie het stokje gaan overnemen van Smit & Zoon uit Weesp (MKB Groot), Adriaan Goede uit Landsmeer (MKB Midden), Mom in Balance uit Heemsteden (MKB Klein) en HSB Bouw uit Volendam (Publieksprijs). Zodra de 30 finalisten bekend zijn, begint ook de online stemming voor de publiekprijs.

Kaartverkoop

Kaarten kosten € 10,- voor leden van een ondernemersvereniging en € 20,- voor niet leden. Deze prijzen zijn exclusief de kosten van de ticketservice PayLogic. Kaarten zijn via deze link nu te koop.


To Top