Westfriesland

Terugblik: OCW Amuse Bedrijventour

OCW_Amusetour_ZwaagdijkOostZWAAGDIJK-OOST – Dinsdag 21 april was het derde OCW event van dit jaar: de Amuse Bedrijventour. Een kleine 40 ondernemers verzamelden zich bij bakkerij Stevers in Zwaagdijk-Oost waar de amusetour van start ging. Om daarna passend afgesloten te worden bij Botman Comfort Group met een rondleiding en een netwerkborrel met heerlijke amuses.

Eigen broodje maken

Nadat iedereen voorzien was van een heerlijk gebakje, vertelde de eigenaar Eric Stevers vol passie over het familiebedrijf. Hij gaf aan welke producten tegenwoordig gemaakt worden in de bakkerij in Zwaagdijk en hoe deze vervolgens verkocht worden in hun vier winkels verspreid over West-Friesland. Daarna startte de rondleiding en kregen de deelnemers een goed beeld hoe elke dag opnieuw de verschillende broodproducten en het banket ambachtelijk gemaakt worden. En toen moesten de handen uit de mouwen. Iedereen werd uitgedaagd om van bolletjes brooddeeg zijn of haar eigen broodje te maken. Met de meest indrukwekkende creaties als resultaat!

DSC_1922-2 (Small)

Terwijl de broodjes in de oven werden gebakken, ging de groep te voet naar het volgende bedrijfsbezoek. Op bezoek bij Botman Comfort Group wat een stukje verderop op het WFO terrein is gevestigd. Eigenaar Marcel Botman heette iedereen welkom, vertelde over het bedrijf en gaf een indrukwekkende rondleiding. Daarbij kwamen alle ins en outs van het maken van matrassen uitgebreid aan bod en tevens een inkijkje hoe de  medewerkers aan het werk bezig waren met het bekleden van matrassen en kussens op maat.

DSC_1959-13 (Small)

De amusetour werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Onder het genot van een drankje en een aantal heerlijke amuses, werd er volop genetwerkt en bijgepraat door de deelnemers. Daarna weer huiswaarts, met de eigen gemaakte broodjes.

Meer foto’s via Facebook.com/WestfrieslandinBedrijf

Dinsdagmiddag organiseerde de OCW een Amuse Bedrijventour bij Bakkerij Stevers winkels en lunchroom Konkeltoid en…

Posted by Westfriesland in Bedrijf = Zakelijk•Nieuws•Interviews on woensdag 22 april 2015


To Top