Westfriesland

Terugblik OCW Ronde Tafel met thema Groei

20150327-DSC_1122 (Small)WOGNUM – Op vrijdag 27 maart deden in het gemeentehuis van Medemblik ruim 30 OCW leden mee aan de Ronde Tafel sessie met als thema ‘Groei’. Gezeten aan de grote ronde tafel in de Raadzaal opende wethouder Harry Nederpelt van Economische zaken de bijeenkomst. De heer Nederpelt kon zich namens de gemeente goed vinden in het centrale thema ‘Groei’.

Belang ondernemers

Hij gaf aan dat dit thema ook hoog op de agenda staat van het samenwerkingsverband dat zeven gemeentes in West-Friesland in 2015 zijn aangegaan. Verder benadrukte hij dat de gemeente ondernemers nodig heeft. Behoud van werkgelegenheid en een goed ondernemersklimaat om in te groeien is dan ook essentieel. De gemeente zet zich hiervoor in en zoekt volop de samenwerking met ondernemers.

DSC_1162-18 (Small)

Workshops

Daarna lichtte Richard Bot, voorzitter van de OCW, het programma van de middag nog even toe en vertrokken de deelnemers samen met de gespreksleiders naar de eerste van de twee workshoprondes. Hierna  werd iedereen uitgenodigd om ‘in de bar van Dirk’ op de vierde etage de middag gezellig af te sluiten met een hapje en een drankje.

Aldaar ontvingen de wethouder en de vijf gespreksleiders – Danny Muiteman van Instijl Groep, Marjan Hauwert van IdeaBC, Tini Worp van Primeres, Leo Helsloot van Ondernemersklankbord en Erika Schenk van CiEP Personal Quality and Results – namens de OCW een heerlijk taartje als dank voor de inzet en medewerking aan dit evenement.

De reacties waren wederom zeer positief. De leden vonden het prettig om in een kleine informele setting ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers. Velen vonden het inspirerend en leuk om in gesprek te gaan met elkaar over de verschillende thema’s  en daardoor soms een hele nieuwe frisse en andere kijk op zaken te krijgen.

Foto’s

Vrijdag 27 maart 2015 organiseerde Ondernemers Club Westfriesland (OCW) een Ronde Tafel bijeenkomst met als thema Groei. Gastheer was Gemeente Medemblik. Verslag volgt later.

Posted by Westfriesland in Bedrijf = Zakelijk•Nieuws•Interviews on donderdag 2 april 2015

To Top