Radio

Uitzending 10 oktober 2015: NHN Business Awards en Hofstede

In aflevering 169 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Op 22 oktober worden in Chatteu Marquette in Heemskerk weer de NHN Business Awards uitgereikt. Een gesprek met Paddy Stegershoek over het proces van nominatie tot aan finalist en over het gala. Hoe doen de Westfriese bedrijven het?

Zondag is het Open Dag bij het fruitbedrijf van de familie Ter Hofstede in Wijdenes. Zij zijn actief met 27 ha fruit waaronder de Elstar en Conference. Met Frits ter Hofstede over de oogst van dit jaar.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, gevolgd door een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland met een vooruitblik op het Startersevent Westfriesland van komende maandag.

Het is de tweede zaterdag van de maand. Tijd voor de column van Dolf Kloosterziel, actief voor MKB Nederland.

Aan het eind van de uitzending een terugblik op starter van de week Patrick Overduin met zijn bedrijf Mofix. Sinds 2014 ondernemer, wat bevalt wel en niet en wat zijn de groei ambities?

nhnheemskerk

To Top