Radio

Uitzending 12 september 2015: Binnenstadsvisie, Toerisme en Duin Bouwt


In aflevering 165 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

De ondernemers in Hoorn worden gevraagd mee te denken over de nieuw te ontwikkelen visie van de Hoornse binnenstad. Wij stapten bij enkele ondernemers in de zaak en vragen naar hun idee voor de binnenstad.

In deze uitzending weer aandacht voor de Toerisme in Westfriesland. Aanleiding is de netwerkbijeenkomst op de Schuttevaer in Enkhuizen waarbij diverse wethouders en ook gedeputeerde Jaap Bond aanwezig waren. De vraag van de bijeenkomst: “Hoe we de regio het beste kunnen vermarkten op toeristisch gebied.” Wellicht straks de antwoorden van Jeroen Kor namens VVV Enkhuizen.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, gevolgd door een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Het is de tweede zaterdag van de maand. Tijd voor de column van Dolf Kloosterziel, werkzaam bij MKB Nederland.

Tot slot de starter van de Week. Deze week is dat Nico Duin van Duin Bouwt. Hij bevalt het ondernemerschap tot nu toe en hoe staat het ervoor in de bouw.

To Top