Radio

Uitzending 14 november 2015: Westfriese Bedrijven Groep

Foto: Alex Gitzels

In aflevering 174 van het ondernemersprogramma Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Zaterdag 14 november tussen 17.00 en 18.00 uur op Radio Hoorn, via 105.8FM en rtvhoorn.nl.

De eerste uitzending van Westfriesland in Bedrijf, in mei 2012 was Piet Dekker van de Westfriese Bedrijven Groep als eerste te gast in deze uitzending. Nu 173 uitzendingen later tijd voor een update over de activiteiten en wensen van de Westfriese Bedrijven Groep nu met Piet Mol.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, gevolgd door een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

De column van deze week is van Dolf Kloosterziel. Een column over toerisme en het nieuwe plan van de destinatie marketing organisatie.

Aan het eind van de uitzending weer aandacht voor een startende ondernemer. Eerder sprak ik met Barry Papa en Danny Boode. Zij zijn onlangs begonnen met Hoveniersbedrijf West-Friesland. Een gesprek over een prille ondernemerschap,  de voors en tegens en de ambitie.

Uitzending 14 november 2015: Westfriese Bedrijven Groep
To Top