Radio

Uitzending 15 augustus 2015: Strandpaviljoen Enkhuizen en kermis

Foto: strandpaviljoenenkhuizen.nl

Foto: strandpaviljoenenkhuizen.nl

In aflevering 160 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Hoe was de zomer dit jaar? Met ondernemer Thomas de Boer van Strandpaviljoen Enkhuizen een uitgebreid gesprek over de zeilschool, strandtent, het Enkhuizerzand en de zomer maanden.

Een ondernemer op de Hoornse kermis is net 18 jaar oud. Jordy van Zetten van de Pusher, Palace of Games over het ondernemen op de kermis.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht aandacht voor het zakelijke nieuws van de afgelopen week. Daarna gevolgd door de activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

De derde zaterdag van de maand, tijd voor de ondernemerscolumn van Sandra Korse. Actief voor oa de Westfriese Uitdaging. Haar persoonlijke blik op het ondernemerschap.

Aan het eind van de uitzending aandacht voor de kermis. In gesprek met ondernemers op de kermis. Waarom kiezen zij voor het ondernemen op de kermis. Is het altijd leuk en hoe werkt dat met inschrijven en inloten.

To Top