Radio

Uitzending 17 oktober 2015: Junior Kamer helpt vluchtelingen en Starters Event

In aflevering 170 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Was er eerst veel commotie over de komst van de crisisopvang in Zwaag, niet veel later werd dit omgezet in massale hulp vanuit Westfriesland. Een gesprek met Jeroen de Vries die namens de Junior Kamer Westfriesland en diverse bedrijven goederen hebben gebracht voor de vluchtelingenopvang.

Maandagavond kwamen ruim 140 bezoekers naar het Starters Event Westfriesland op het kantoor van Rabobank West-Friesland. Een gesprek met twee groepen startende ondernemers over deze avond en hun ondernemersplannen.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, gevolgd door een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Het is de derde zaterdag van de maand. Tijd voor de column van Sandra Korse, onder andere actief voor de Westfriese Uitdaging.

Aan het eind van de uitzending een vooruitblik op de volgende editie van Koppie Doen op 17 november en het bedrijfsbezoek bij P&M Kaasmakkerij met Colin Burger namens de ondernemersclub Westfriesland.


To Top