Radio

Uitzending 2 mei 2015: CrossXvest, Koppie Doen en Fruitweek

De CrossXVest in actie. Een vest met extra gewichten voor fitness activiteiten zonder grote aparaten.

De CrossXVest in actie. Een vest met extra gewichten voor fitness activiteiten zonder grote aparaten.

In aflevering 153 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/204152135″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Met Dave de Vries spreken wij over zijn CrossXvest en hoe hij via crowdfunding nu 50.000 euro heeft binnengehaald. Maar ook hoe hij denkt tot de gewenste 100.000 euro te komen en hoe dat zijn internationale doorbraak gaat financieren. Nogmaals het gesprek met deze ondernemer uit Enkhuizen die kansen ziet en de laat hoog legt.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht aandacht voor het zakelijke nieuws van de afgelopen week. Daarin een gesprek met Rob van Loon over de Halve Maen. Daarna de agenda met activiteiten voor Zakelijk Westfriesland. Daarin legt Richard Bot kort uit waar Koppie Doen voor staat.

De eerste zaterdag van de maand, het moment voor de column van Otto Wijnen. Ondernemer en spreker en pas kort weer inwoner van Westfriesland.

Tot slot weer aandacht voor de Starter van de Week. Deze week zijn dat Patrik en Evelina Zinger over hun onlangs gestarte onderneming Fruitweek.

To Top