Radio

Uitzending 24 oktober 2015: WF Beursvloer, HeldenZijn en Cindy Out

Foto: Alex Gitzels/Westfrieslandinbedrijf.nl

In aflevering 171 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Vrijdag 27 november vindt alweer de zesde editie plaats van de Westfriese Beursvloer. Bedrijven en instellingen matchen vraag en aanbod van diensten, producten en kennis. Helen Sijm vertelt welke rol ondernemers hierin spelen.

Donderdagavond waren de uitreiking van de NHN Business Awards in Heemskerk. Twee bedrijven en twee cultuurinstellingen uit Westfriesland waren finalist. Met Charlotte Broekhuizen van HeldenZijn blikken wij terug op deze avond en waarom haar bedrijf finalist was.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, daarin een gesprek met George Wever van Turf over de AD Koffietest. Gevolgd door een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Het is de vierde zaterdag van de maand. Tijd voor de column van Michiel Beemster, ondernemer bij Fletcha Eventures. Een motiverende column voor twijfelende ondernemers.

Aan het eind van de uitzending maken wij weer tijd voor de Starter van de Week. Dit keer is dat Cindy Out van Outhentiek Coaching. Over het ondernemen, de voors en tegens en groei ambities.

Uitzending 24 oktober 2015: WF Beursvloer, HeldenZijn en Cindy Out

To Top