Radio

Uitzending 29 augustus 2015: Oude Veiling, Transitievergoeding en Jumbo

In aflevering 162 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Afgelopen maandagmiddag was de feestelijke afronding van de revitalisering van de Oude Veiling in Zwaag. Straks een gesprek met Douwe Kampstra voorzitter Vve van gebouw de Oude Veiling. Met voorzitter Nelleke Huisman van HOC Hoorn een gesprek over de Oude Veiling, reclamebelasting, Zevenhuis en de nieuw te ontwikkelen kavel van het oude gemeente depot bij Oude Veiling.

Marga Kuiper van Startwijzer praat ons ondernemers bij over de transitievergoeding. Wat houdt deze exact in en wanneer speelt het.

In het Westfries Ondernemersnieuwsweek overzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, gevolgd door de agenda met zakelijke activiteiten uit Westfriesland.

Aan het eind van de uitzending aandacht voor de opening van de 100ste Pick up Point van Jumbo in Zwaagdijk. Twee weken terug spraken wij hierover met de jumbo ondernemer Monique Ravenstein, straks een gesprek met Roland van den Berg, directeur E-commerce bij Jumbo Supermarkten. Over strategie, doelstelling 2015 en keuze voor Zwaagdijk. Is dat om Deen, Deka en Vomar te pesten?

To Top