Radio

Uitzending 3 oktober 2015: Rotary Compagnie en TOP Medemblik


In aflevering 168 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Volgende week organiseert de Rotary De Compagnie een Paddenstoelendag voor kinderen in het Julianapark in Hoorn. Een mooie aanleiding om met John Koomen te praten over de activiteiten van de Rotary.

Deze week werd bekend dat TOP Medemblik als opvolger van STPM van start gaat. In de uitzending voorzitter Mark Raat bestuurslid Peter Commandeur. Waarom gaat het dit keer wel lukken om Medemblik gezamenlijk op de kaart te zetten?

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, gevolgd door een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Het is de eerste zaterdag van de maand. Tijd voor de column van Otto Wijnen, spreker en coach. Zijn column over het ondernemen.

Aan het eind van de uitzending een item of over het ondernemersdebat bij Wij Westfriesland vandaag of een reportage over het binnenstadsbeleid in Hoorn, maar dan dit keer de meningen van het winkelend publiek.


To Top