Radio

Uitzending 31 oktober 2015: Starten.nl, DMO en Westfrisiaweg

Zaterdag 31 oktober kunt u luisteren naar aflevering 172 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Het radioprogramma is elke zaterdag te beluisteren tussen 17.00-18.00 via 105.8FM en overal via rtvhoorn.nl.

De uitzending wordt afgetrapt met Joeri Goede. Oud medewerker van de Kamer van Koophandel en nu actief bij het platform Starten.nl. Een uitgebreid gesprek over het starten van een onderneming, wat komt erbij kijken en waar en hoe kun je je goed voorbereiden.

Woensdagavond presenteerde de DMO organisatie Holland boven Amsterdam aan ondernemers en beleidsmedewerkers bij Hotel Van der Valk in Hoorn. Wat gaat Holland boven Amsterdam wel doen en wat niet. De rol van ondernemers wordt in ieder geval groter in besluitvorming en bekostiging. Wat vinden Jacco Spil van het Bakkerij Museum in Medemblik en Rob Baltus van Restaurant de Nadorst in Blokker van de presentatie?

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, gevolgd door een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Het is de eerste zaterdag van de maand. Tijd voor de column van Otto Wijnen, spreker en coach. Een ondernemerscolumn over deze pas recent in Westfriesland wonende ondernemer.

Aan het eind van de uitzending een gesprek met twee omgevingsmanagers over de N23 Westfrisiaweg. De één is werkzaam bij de provincie Noord Holland en daarmee de opdrachtgever de ander is werkzaam bij Heijmans en is de uitvoerder. Hoe staan de werkzaamheden ervoor. Gaat de feestelijke opening op 20 november 2017 lukken?

Uitzending 31 oktober 2015: Starten.nl, DMO en Westfrisiaweg

To Top