Radio

Uitzending 5 september 2015: Ondernemers studies, Westfrieschlander en Hoveniersbedrijf WF


In aflevering 163 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Donderdag opende de winkel van Westfrieschlander. De makers van de Westfriese kaas vertellen over de smaak van de Westfrieschlander en de keuze voor het openen van een winkel in de binnenstad van Hoorn.

In Hoorn wordt ondernemend onderwijs gegeven. In deze uitzending twee voorbeelden. Het Clucius College start 17 september met HBO Agrarisch Ondernemen. Een gesprek over deze opleiding met Nancy Boterblom.

Het Horizon College heeft een opleiding Ondernemer. Zo’n 17 tweedejaars leerlingen zijn sinds medio augustus gestart met een Business Bootcamp. Onderdeel van deze bootcamp was het maken van een bedrijfsplan en deze presenteren.  De winnaars van die avond aan het woord over hun product en het ondernemerschap.

In het Westfries Ondernemersnieuwsweek overzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, gevolgd door de agenda met zakelijke activiteiten uit Westfriesland.

De eerste zaterdag van de maand betekent dat we dit uur kunnen luisteren naar een column van ondernemer Otto Wijnen.

Aan het eind van de uitzending weer aandacht voor een startende ondernemer. Barry Papa en Danny Boode  zijn onlangs begonnen met Hoveniersbedrijf West-Friesland.  Een gesprek over een prille ondernemerschap,  de voors en tegens en de ambitie.


To Top