Radio

Uitzending 8 augustus 2015: Horeca Bastards en Sporten met Sarah [+audio]

In aflevering 159 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Festivals schieten als paddenstoelen uit de grond. Vaak georganiseerd door liefhebbers. Maar er komt veel bij kijken naast de programmering van de muziek. Veel personeel is nodig en liefst flexibel. Horeca Basterds is een bedrijf van twee jonge honden Andrei de Vries (32) en Lucas Knijn (22). Met eigenaar Andrei de Vries spreken wij uitgebreid in de studio over de groei van het jonge bedrijf, horecapersoneel en festivals.

In deel 2 van het interview met Andrei de Vries over de nieuwe focus op horeca brede levering van dienste.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht aandacht voor het zakelijke nieuws van de afgelopen week. Daarin een gesprek met Monique Ravenstijn eigenaar van Jumbo Zwaagdijk over de binnenkort te openen Pick-up-Point. De 100ste van Jumbo in Nederland.

De tweede zaterdag van de maand, tijd voor de ondernemerscolumn van Dolf Kloosterziel. Actief voor MKB Nederland in deze regio spreekt hij veel met ondernemers. Zijn visie op het ondernemen.

Aan het eind van de uitzending aandacht voor de Starter van de Week. Deze week is dat Sarah Zandbergen actief met YorBody Hoorn en Sporten met Sarah. Het verhaal van deze ondernemer.


To Top