Westfriesland

Van Dis Hoogkarspel opent dit weekend haar deuren

vanDis_hoogkarspelHOOGKARSPEL – Vanaf aanstaande zaterdag 18 april opent ondernemerstel, Marcel Hansen en Ramona Nijssen uit Schoorl, de deuren van Van Dis Hoogkarspel, hun nieuwe restaurant in het centrum van Hoogkarspel. Het restaurant telt zo’n 70 zitplaatsen binnen met uitbreiding tot 100 zitplaatsen buiten op het zonovergoten terras.

Uit de buurt

De ondernemers hopen de inwoners van Hoogkarspel en omstreken een fijne plek te bieden voor koffie met gebak, high tea, lunch of een diner.  Er wordt samenwerking gezocht met de ondernemers in de buur. De menukaart is mede hierom samengesteld met diverse streekgerechten, zo wordt de biefstuk van Slagerij Groot uit Lutjebroek geserveerd en komt het appelgebak van Broodhuys.

Binnen

Het interieur kenmerkt zich door een industriële uitstraling met een huiselijke sfeer door de diverse vintage items. Heerlijke fauteuils om in te relaxen of borrelen, een open keuken, een gezellige stamtafel met diverse tijdschriften zijn zomaar enkele ingrediënten, waarvan Marcel en Ramona hopen dat zij zullen bijdragen aan een thuisgevoel voor de gasten in hun nieuwe restaurant.

Gerechten

Met bedrijfsleider Robin Renout en rechterhand Hanneke Dorgelo (locals) willen zij de gasten een sfeervolle beleving bieden tijdens hun verblijf. Chef-kok Wim Derksen, een echte foodie, moet het geheel compleet maken met zijn passie voor koken met echt eten. Geen liflafjes, geen gedoe, gewoon mooie pure gerechten. Vlees, vis, vegetarisch, alles is mogelijk en alles wordt vers bereid.

Van Dis Hoogkarspel zal 7 dagen per week geopend zijn. Maandag tot en met donderdag van 9:00 uur tot 18:00 uur en donderdag tot en met zondag tot 24:00 uur. Reserveren kan via de website www.vandishoogkarspel.nl

To Top