Westfriesland

Veel oriënterende starters bij eerste Startersevent West-Friesland

starterventWF_joeriZWAAGDIJK-OOST  – Als je van je passie jouw beroep wilt maken en het starten van een eigen bedrijf is je grote droom…. dan was je op maandag 15 juni aanwezig bij het Startersevent West-Friesland. Voor informatie, maar ook om inspiratie te halen uit de verhalen van de sprekers en de andere aanwezige starters. En dat hebben de circa 70 ondernemers in spé dan ook gedaan.

Rond 19.00 uur liep de seminarruimte van het Rabobankkantoor vol met bezoekers van het allereerste Startersevent West-Friesland. De bank is initiatiefnemer van dit event en heeft de samenwerking gezocht met partijen die een belangrijke rol kunnen hebben in de succesvolle start van een nieuw bedrijf.

Sprekers

Vanzelfsprekend was de Kamer van Koophandel aanwezig, maar ook Mercurius Administraties, Startwijzer, verzekeraar Interpolis en lease maatschappij DLL. Hoofdspreker van de avond was Martijn Pennekamp van ikwordzzper.nl, die tijdens een inspirerende presentatie de zaal meenam in zijn persoonlijke start en hoe hij met heel weinig budget een (online) merk opbouwde.

Financiering van starters

Naast de organiserende partij van de avond, was Rabobank West-Friesland vooral aanwezig als begeleider/financier van starters. Ruben van Haarlem, Adviseur Bedrijven,  legde tijdens zijn lezing uit dat de bank wel degelijk starters financiert en wat de zaken zijn waarop een (potentiële) starter moet letten bij het doen van een financieringsaanvraag.

Na het officiële programma was er volop ruimte om bij de stands nader in te gaan op de persoonlijke vragen van de bezoekers. En natuurlijk om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto’s

Bekijk hier alle foto’s van deze startersevent West-Friesland.


To Top