Westfriesland

WerkSaam Westfriesland reikt eerste MVO schildjes uit

werksaamwf_schildjeHOORN – WerkSaam Westfriesland heeft tijdens het dinergala van het Westfries Ondernemersgala op 12 februari 2015 de eerste twee MVO keurmerkschildjes uitgereikt. Deze schildjes zijn gegaan naar ondernemers die al volop de inzet van medewerkers van WerkSaam benutten. De primeur ging naar Action Service & Distributie B.V. en Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.

Bij Action Service & Distributie B.V. werken gemiddeld 40 werknemers van WerkSaam in het Distributiecentrum in Zwaagdijk. Zij houden de paden in het magazijn schoon, zodat o.a. de orderpickers hun werk optimaal en veilig kunnen uitvoeren. Een vijftigtal medewerkers is al doorgegroeid naar een andere functie binnen het bedrijf.

Afstand tot arbeidsmarkt

Manager Arbeidsbemiddeling Robin Dissels: “We zijn trots op werkgevers zoals Action. Zij zien in dat ondernemen met je hart heel goed samen gaat met het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Dat geldt ook voor Wit Wognum B.V.; tevens een bedrijf met hart voor de zaak en haar mensen. Wit biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans door ze in dienst te nemen én te houden. Ook investeert Wit veel in het opleiden van jongeren, onder meer met stageplekken.”


To Top