Westfriesland

WFO West eerste actie van nieuw Parkmanagement Medemblik

Ondertekening Convenant Parkmanagement MedemblikMEDEMBLIK – Op 11 maart ondertekenden Parkmanagement Medemblik (PMM), de Ondernemers Federatie Medemblik (OFM), Bedrijvenpark WFO (BWFO) en de gemeente Medemblik het convenant ‘Parkmanagement bedrijventerreinen in Medemblik’.  Dit is het eerste convenant in Nederland dat door zowel gemeente als ondernemers als parkmanagement wordt ondertekend.

Met het ondertekenen van dit convenant streven de partijen naar de invoering van parkmanagement op alle gemeentelijke bedrijventerreinen. Parkmanagement heeft als doel de kwaliteit, uitstraling en bedrijfseconomische waarde van de terreinen en bedrijfspanden te verbeteren.

De gemeente geeft met het ondertekenen van het convenant aan dat zij Parkmanagement zowel beleidsmatig als financieel ondersteunt. Met Parkmanagement investeren zowel de ondernemers als de gemeente in het behoud van een hoog kwaliteitsniveau van de openbare en private ruimte.

“Ik ben blij met de totstandkoming van dit convenant. Dit is een mooie samenwerking tussen overheid en ondernemers!” – Wethouder Harry Nederpelt

Bedrijventerrein WFO West in Zwaagdijk is het eerste terrein waar Parkmanagement van start gaat. Hier zijn al gedetailleerde afspraken met de ondernemers gemaakt, en dragen de ondernemers financieel bij aan parkmanagement.

Op de foto vlnr: Daniël Banis (Parkmanager), Gerard Fit (Directeur Parkmanagement Medemblik), Harry Nederpelt (Wethouder Economische zaken), Ramon Stoffer (Voorzitter ORM), Mark Noor (Voorzitter Stichting Parkmanagement Medemblik), Monnie de Vries en Rob Koomen (beiden van Bedrijvenpark WFO).


To Top