Westfriesland

Winnaars OVNH openen 28 mei de AEX-beurs

Foto Euronext.com

Foto Euronext.com

HAARLEM –  Dagelijks wordt de gong van AEX geslagen door een speciale gast als start- of slotsein van de handel. Abovo media (MKB Groot), Texelse Bierbrouwerij (MKB Midden), Drost technical management (MKB Klein) en Fort Resort Beemster (Publieksprijs) hebben donderdag 28 mei deze eer.

Zij doen dit samen met de stuurgroep van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Met de slap op de gong zullen de OVNH winnaars op de traditionele manier de AEX-beursdag openen om vervolgens te toosten op hopelijk een positieve opening.

Update: Foto en video opening AEX

Winnaars OVNH

Abovo Media uit Hoorn is het grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland en biedt diensten op het gebied van media, reclame en online, directeur Kees Verbeek valt de eer te beurt om fysiek op de gong te slaan. De Texelse Bierbrouwerij brouwt al ruim 15 jaar een echt eigen bier op het eiland met ingrediënten van het eiland. Inmiddels zijn er 12 verschillende soorten bier ontwikkeld. Texels Bier is uitgegroeid tot een populaire Nederlandse biersoort die in menige horecagelegenheid verkrijgbaar is. Drost Technical Management adviseert, ontwerpt, controleert en beheert alle type installaties die in een gebouw nodig zijn. Van een klimaatinstallatie of ventilatiesysteem tot een hemelwaterinstallatie. En van een elektrotechnische installatie tot een legionella vrije drinkwatersysteem.

Publieksprijs

Winnaar van de Publieksprijs, Fort Resort Beemster, vergaarde ruim 15% van de publieksstemmen. Op de dertig finalisten zijn een recordaantal van ruim 11.650 stemmen uitgebracht via het online stemformulier. Een verdubbeling van het aantal stemmen van vorig jaar. De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie en omvat tevens een prijzenpakket ter waarde van € 5.000. Een compilatie van beelden van de finale-avond is te vinden op: www.ovnh.nl.

To Top