Westfriesland

Zesde Koppie Doen: Sportief ondernemen en netwerken

KoppieDoen_nov2014_trekhaak

Foto van de vijfde editie van Koppie Doen in november 2014.

WESTFRIESLAND – Twee keer per jaar organiseert de Ondernemer Club Westfriesland (OCW) het netwerkevent Koppie Doen. Editie nummer 6 van Koppie Doen staat in het teken van sportief ondernemen met voetbalclub S.V. De Valken in Hem als gastheer.

Ondernemen is sport, sport is ondernemen! Dat is het thema van ‘Koppie Doen!’ op 19 mei aanstaande. Het event Koppie Doen! is een initiatief van de OCW, Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en Rabobank West-Friesland. Alles draait deze editie om sportief ondernemen op een sportieve locatie.

Björn Kuipers

“Wij hebben een topspreker weten te strikken in de persoon van ondernemer én Nederlands beste scheidsrechter Björn Kuipers,” aldus de organisatie. In de unieke sfeer van het duurzame en ‘state of the art’ voetbalcomplex S.V. De Valken in Hem geeft Björn Kuipers de ondernemer een kijkje in zijn leven als topscheidsrechter. Hij heeft zijn passies ‘ondernemen’ en ‘topscheidsrechter zijn’ op een unieke manier gecombineerd. Björn verbindt en brengt mensen écht met elkaar in contact. Samenwerken, verbinden en ondernemen, dat is waar hij voor staat.

Koppie Doen is gratis toegankelijk voor leden van de OCW en WGB, maar dienen zich wel aan te melden via info@koppiedoen.biz. Meer informatie over het programma en de locatie kijk bij de zakelijke agenda van Westfriesland in Bedrijf.

To Top