Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media
Westfriesland

360 Video en foto’s van Event ‘Zo vader zo zoon’

ZWAAG – Donderdag 27 oktober organiseerde Ondernemend Westfriesland het evenement ‘Zo vader zo zoon’ bij Van der laan in Zwaag. Aan tafel waren te gast de vaders en zonen Van der Valk, Van der Laan en Stumpel. Ruud Loos familiebedrijven adviseur van BDO gaf de theoretische toelichting bij de verschillende fasen van een familiebedrijf en de opvolging. De presentatie was in handen van Robert-Jan Knook.

Foto’s

Donderdag 27 oktober organiseerde Ondernemend Westfriesland het event 'Zo vader zo zoon'. Bekijk de video hier: http://westfrieslandinbedrijf.nl/ondernemen/2016/360-video-en-fotos-van-event-zo-vader-zo-zoon/

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Dienstag, 1. November 2016

360° Video

Bekijk hier de 360graden video registratie van het eerste deel van ‘Zo vader zo zoon’ [25 min.] Letterlijk midden in het gesprek. Bekijk hier de introductie van vader en zoons; Gertjan en Gert Van der Valk, Louis en Colin van der Laan en Steef en Jeroen Stumpel. Zie de reacties van de zoon als zijn vader spreekt en omgekeerd. Beweeg de muis (pc) of swipe (tablet/smartphone) om het beeld te roteren. Bij smartphones kun je ook de telefoon naar links en recht bewegen om rondom te kijken.

360 Video en foto’s van Event ‘Zo vader zo zoon’
To Top