Westfriesland

Bedrijfsunits Zevenhuis mikt op kleinere ondernemers

HOORN– Bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn mag binnenkort een derde bedrijf gaan verwelkomen. Aan de Adam Smithweg is een perceel grond gereserveerd voor het realiseren van 20 duurzame bedrijfsunits. Mocht er voldoende vraag zijn en minimaal 90% verkocht dan worden zij de directe buren van MOSO Internationaal, het nu nog enige gevestigde bedrijf op Zevenhuis.

De ontwikkeling van het concept ligt in handen van Bedrijfsunits Zevenhuis, een bedrijf van Wouter Jan Bijeman en Rob Bijeman. Het ontwerp van de bedrijfsunits is gemaakt door ME-2 architecten. Naast het ontwerp doen zij ook de vergunningaanvraag en de bouwbegeleiding. Een standaard bedrijfsunit is 40 men is uit te breiden met een verdiepingsvloer naar 80 m2. Ook is het mogelijk om 2 units te combineren. De unit zijn vanaf 59.950 euro vrij op naam.

“Ook voor spaarders die een lage of negatieve rente willen omzeilen en/of investeerders zijn deze units interessant.  Bij verhuur kan een rendement tot wel 8 procent gerealiseerd worden. Wilt u juist een unit huren dan kan dit natuurlijk ook,” aldus Bijeman. De verkoop en verhuur is in handen van HOFFSTAD Bedrijfsmakelaars OG uit Hoorn.

bedrijfsunits_zevenhuis_plattegrond

Start bouw

De bouw vangt aan bij voorverkoop (middels een aannemingsovereenkomst) van een voldoende aantal bedrijfsunits. De verwachting is dat de bouw aanvang in het 4e kwartaal van 2016 / 1e kwartaal van 2017.

Open avond

Op maandag 4 juli 2016 van 19.00 tot 21.00 uur organiseren de betrokken partijen een open avond op Zevenhuis. Onder het genot van een drankje kunt u kennis maken en al uw vragen stellen aan o.a. Rob Bijeman – Bedrijfsunits Zevenhuis, Aad de Heus – HOFFSTAD Bedrijfsmakelaars OG, Mike Olthof – ME-2 architecten en Peter van Asselt – Zevenhuis. Meer informatie op www.bedrijfsunitszevenhuis.nl

Bedrijfsunits Zevenhuis mikt op kleinere ondernemers
To Top