Westfriesland

‘Belangstelling neemt toe voor kavels bedrijventerrein Zuiderkogge’

Foto aangeleverd

HEM – “De belangstelling voor bedrijfskavels op bedrijventerrein Zuiderkogge in Hem neemt toe,” meldt de gemeente Drechterland met enige trots. Donderdag 22 september feliciteerden wethouder Besseling en directeur van USP Vastgoed F. Nannings ondernemer Guus Lansink van Bar-Bier met de aankoop van een grote kavel van bijna 3400 m2 op het bedrijventerrein.

Voor Bar-Bier is het alweer de derde verhuizing van het bedrijf sinds 2008. De groei van het bedrijf zorgt ervoor dat de ondernemer een groter bedrijfspand gaat bouwen. De verwachting is dat hij dit jaar nog gaat starten met de bouw hiervan. “Bar-Bier kiest er nadrukkelijk voor om op het bedrijventerrein Zuiderkogge te blijven. De locatie is, zeker met de realisatie van de N23, ideaal voor het bedrijf.”

Naast Bar-Bier wordt met verschillende ondernemers gesproken over de aankoop van bedrijfskavels van 900 tot 5000 m2. Wethouder Besseling: “We zijn erg blij dat de economie aantrekt. Dit is goed voor de ondernemers en goed voor de werkgelegenheid in onze gemeente. Het is mooi om te zien dat kleinere zelfstandige ondernemers, zoals Guus Lansink , door goed ondernemerschap, zelfs een groei doormaakten in de afgelopen periode. Ik heb daar heel veel respect voor.”

Meer informatie over de aankoop van een bedrijfskavel op industriegebied Zuiderkogge is te vinden op de website van www.vanoverbeek.nl.


To Top