Westfriesland

DEEN Jeugdsponsoractie geeft €375.000 aan sportende jeugd

Foto via Deen.nl

HOORN – Donderdagmiddag 17 november werd de cheque van € 71.264,33 voor Jeugdsportfonds overhandigd aan de volleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen, beiden ambassadeur van het Jeugdsportfonds. Directeur Joost Deen en voorlichter Else Miek Deen overhandigde de cheque namens DEEN Supermarkten.

Zondag 18 september ging de dertiende DEEN Jeugdsponsoractie weer van start. Zes weken lang kregen klanten van DEEN Supermarkten bij aankoop van hun boodschappen een sponsormunt. Deze munt konden zij schenken aan een vereniging naar keuze. Hoe meer munten, hoe meer geld voor de clubkas. De actie liep tot en met zaterdag 29 oktober en deze week ontvingen de verenigingen de cheques met de geschonken bedragen.

DEEN heeft met deze sponsoractie € 375.000 euro weggegeven aan de sportende jeugd in Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. Allemaal prachtige donaties waar de jeugdleden straks veel plezier aan zullen beleven.

Sponsoractie

In 2000 is de DEEN Jeugd Sponsor Actie opgezet door de Stichting DEEN Jeugdsponsoring. De supermarkt geeft als reden van deze muntenactie dat het met de 78 winkels in uitsluitend Noord-Holland, Flevoland en Gelderland, maatschappelijk betrokken wil zijn. “DEEN geeft met deze actie een vriendelijke invulling aan haar sponsorbeleid, wat goed past bij het imago van het bedrijf. Er is een bewuste keuze gemaakt voor de jeugd en dan specifiek de jeugdsport. DEEN draagt de jeugd een warm hart toe en ondersteunt hiermee de gedachte dat sporten, in welke vorm dan ook, leuk en gezond is voor elk kind.”


To Top