Westfriesland

DEEN Supermarkten opent in juni drie nieuwe vestigingen

Foto facebook Deen Beverwijk

HOORN  – DEEN Supermarkten uit Hoorn opent woensdag 8 juni de deuren van een nieuwe supermarkt in Beverwijk. Een week later, op 16 juni, gaat de vijfde DEEN supermarkt in Amsterdam open. Op 22 juni worden nieuwe klanten verwelkomd in een nieuwe supermarkt in Harderwijk.

Er wordt druk gewerkt achter de schermen bij DEEN Supermarkten. Op woensdag 8 juni gaat de eerste DEEN Supermarkt in Beverwijk open. De nieuwe supermarkt zit in het gerenoveerde winkelcentrum Beverhof in Beverwijk. De winkel is 1259 vierkante meter groot (1632 BVO) en heeft een mooie lichte entree met uitgebreide versafdelingen. DEEN Supermarkten kijkt er naar uit, voor het eerst inwoners van Beverwijk kennis te laten maken met de formule van DEEN supermarkten.

Amsterdam Mosveld

Op donderdag 16 juni gaat de vijfde DEEN supermarkt open in Amsterdam. DEEN is trots op deze supermarkt (1239 m2 VVO/ 1661 BVO) die in het gloednieuwe winkelcentrum Mosveld opent. Het winkelcentrum ligt in het hart van Amsterdam Oud-Noord en kent een divers winkelaanbod.

Energiezuinig

De nieuwe DEEN winkels in Beverwijk en in Amsterdam Mosveld zijn volgens de supermarktketen energiezuinige supermarkten omdat allebei de winkels een modern LED verlichtingsplan hebben en de vrijkomende warmte gebruikt wordt voor de verwarming.

 

Harderwijk Vuldersbrink

In Harderwijk opent de tweede DEEN supermarkt op woensdag 22 juni. De nieuwe supermarkt ligt aan de Vuldersbrink in Beverwijk en is 1441 m2 (1962 BVO) groot. De winkel ligt midden in het centrum van Beverwijk. Oorspronkelijk was de bedoeling dat het tweede filiaal van de DEEN in Harderwijk eind april de eerste klanten zou verwelkomen meldt de Stentor. De opening is daarna volgens de krant nog twee keer uitgesteld. De verbouwing vroeg toch meer tijd dan eerder gedacht.

Tot april zat supermarkt Dirk van den Broek in deze vestiging. Deze verhuisd volgens De Stentor naar de rand van Harderwijk was het de publiekstrekker moet worden van een nieuwe Shoppingmall naar Amerikaans concept.

Groei DEEN

DEEN Supermarkten geeft aan blij te zijn om deze nieuwe kansen in de markt te benutten. “In totaal gaan er ruim 225 medewerkers aan het werk in de drie nieuwe vestigingen. Samen met de enthousiaste bedrijfsleiding zullen de medewerkers de klanten overweldigen met hun gebruikelijke service. De klanten van de nieuwe supermarkten worden getrakteerd op mooie aanbiedingen en gratis producten.” Na deze openingen heeft DEEN in totaal 79 winkels.


To Top