Westfriesland

Derde Dag van Zwaag voor ondernemend en verenigd Zwaag

Foto via Dagvanzwaag.nl

ZWAAG – Op zondag 17 april 2016 gaat de derde editie van de Dag van Zwaag plaatsvinden in en om de Sporthal Zwaag. Een groots opgezet, jaarlijks terugkerend evenement in de sfeer van een jaarmarkt, georganiseerd door de Zwaagse Ondernemers Vereniging in samenwerking met Sportcafé Zwaag.

De dag zal om 11.00 uur van start gaan en eindigen rond 17.00 uur, daarna volgt er een After Party in het Sportcafé. Bezoekers kunnen die dag gratis naar binnen. De kleinste bezoekertjes kunnen zich prima vermaken in de speciaal ingerichte kinderhoek, zich laten schminken, meedoen met een kleurwedstrijd en natuurlijk mag een springkussen niet ontbreken. In de sporthal kunt u een hapje en een drankje nuttigen.

Beursvloer

In de sporthal worden marktkramen geplaatst, gecombineerd met vrij in te vullen plaatsen en statafels, waar ondernemers en commerciële instellingen zich kunnen presenteren. Op het podium zullen diverse activiteiten zijn, bijvoorbeeld een modeshow en diverse optredens. Zowel jong en oud zal genieten op deze dag.

Nieuw: de Marktstraat

De Dag van Zwaag wordt dit jaar nog grootser. Buiten de sporthal kunnen marktkooplui, particulieren, verenigingen en stichtingen zich promoten! In de straat voor de sporthal zullen kramen geplaatst worden om het jaarmarkt-gevoel nog meer te versterken.

Junior Handelsplein

Vorig jaar konden basisschoolleerlingen uit Zwaag op de tribunes in de sporthal hun oude speelgoed e.d. verkopen. Dit jaar wordt het verplaatst naar buiten en wel op het Junior Handelsplein. De parkeerplaatsen naast de kerk worden hiervoor speciaal ingericht.

Voor meer informatie of deelname aan de Dag van Zwaag kijk op www.dagvanzwaag.nl voor alle informatie.

 

 


To Top