Westfriesland

Eigenaren Profile Nan trots op vernieuwde showroom

GROOTEBROEK – Meer beleving en sfeer door een unieke manier van presenteren en een persoonlijke service. Dat is de achterliggende gedachte in de vernieuwde winkel van Profile Nan in Grootebroek. Op 17, 18 en 19 maart kunnen klanten de winkel en het assortiment bewonderen tijdens het feestelijke openingsweekend.

Eigenaren Menno Braakman en Pieter Kaij zijn trots op het resultaat: “We hebben de hele winkel op de schop genomen: de vloer, verlichting, het interieur en de presentatie. We zijn klaar voor de toekomst. We hebben het accent gelegd op sfeer en beleving. Iets wat je nooit zult vinden in een webshop. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering. Het gevoel van zekerheid wanneer je iets koopt. Als er iets is met je fiets, wil je toch dat de verkoper dat oplost?”

We hebben het accent gelegd op sfeer en beleving. Iets wat je nooit zult vinden in een webshop.

Elektrische fietsen geliefder

De fietsen in de showroom staan nu in speciale boxen. Ze worden goed verlicht en zijn omgeven door sfeerbeelden. Dankzij de grote ruimte is het mogelijk van elk segment een uitgebreide collectie te tonen. Op de eerste etage vinden klanten de race- en ATB fietsen, een grote kledinghoek en veel andere sportfietsartikelen. En natuurlijk de elektrische fietsen. “Deze markt groeit, terwijl de leeftijdscategorie van de berijders daalt. Ook voor woon-werkverkeer en zelfs schoolverkeer wordt de elektrische fiets steeds meer gebruikt. Als je van de Streek naar Hoorn moet, is zo’n fiets een uitkomst. De drempel om zo’n fiets aan te schaffen is weg en het maakt fietsen een stuk makkelijker,” aldus de ondernemers.

Persoonlijke band

‘We zien de toekomst positief in. Onze benadering zorgt voor een band met de klant. We nemen de tijd en je wordt steeds geholpen door dezelfde persoon. Onze medewerkers hebben alle vakkennis over het product en de techniek. De fiets is een technisch product. Je wilt dat iemand die taal spreekt, het probleem herkent én je probleem oplost. Wanneer klanten hun fiets achterlaten voor reparatie, krijgen ze een elektrische leenfiets. Binnen de regio kunnen we fietsen ook gratis ophalen als ze gerepareerd moeten worden.”

Feestelijke opening

Tijdens het openingsweekend kunnen de klanten de vernieuwde winkel en enorme assortiment bewonderen. Op vrijdagmiddag en zaterdag zijn er demonstraties van een elektrische fietsendrager en op vrijdagmiddag is Mio fietsnavigatie aanwezig. Zaterdag demonstreert een SQlab specialist hun meetsysteem voor (sport)zadels.

Eigenaren Profile Nan trots op vernieuwde showroom

To Top