Westfriesland

20% groei: FD Gazellen voor Westfriese bedrijven

De Eekhoorn één van FD Gazellen

REGIO – Vandaag kregen diverse bedrijven in Nederland te horen dat zij behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een minimale groei van 20% over een periode van drie jaar betekent een FD Gazelle, een link naar het Financiële Dagblad die deze prijs organiseert. Daarnaast moet het bedrijf financieel gezond zijn.

Disclaimer: De FD Gazellen staan (nog) niet vermeld op de website van de organisatie. De onderstaande lijst van FD Gazellen uit Westfriesland is daarom niet compleet. Ontbreekt uw bedrijf, mail naar redactie@westfrieslandinbedrijf.nl

De Eekhoorn

In Zwaagdijk-Oost bij De Eekhoorn Dutch Furniture werd de post vandaag ook met een glimlach open gemaakt. “Mooi nieuws. We horen bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daarom mogen wij ons FD Gazellen noemen én maken we kans op de FD Gazellen Awards!” Naast de benoeming ook een mooi marketing instrument en teken dat het goed gaat met het bedrijf.

Hero Business Solution

In hetzelfde pand als Abovo zit Hero Business Solutions. Ook ondernemer Jeroen de Vries kreeg mooi nieuws: “Goed nieuws! Hero behoort ook dit jaar weer tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland .. We bedanken onze opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers voor het vertrouwen dat zij dagelijks in ons stellen.” Het bedrijf werd vorig jaar ook genomineerd en eindigde overal op de 19e plaats in de regio Noord Holland.

Abovo

Voor Abovo Media is het al bijna geen nieuws meer. Zij kregen al vaker de benoeming FD Gazellen. Vorig jaar werd het bedrijf uit Hoorn bekroond tot Gouden FD Gazelle in de categorie Groot. Zij kregen toen de Award voor 80% omzetgroei (2012 t/m 2014). De groei zette dus ook over 2015 door. “Prachtig nieuws. Gister kregen we te horen dat we in 2016 wederom FD Gazellen zijn. Daar zijn we trots op!”

Interview

In 2013 sprak Marinus Zoutendijk, mede eigenaar van Abovo in het ondernemersprogramma Westfriesland in Bedrijf over de nominatie toen. Daarbij ook een inkijkje in het proces, want “je wordt gevraagd of je mee wilt doen.”

To Top