Westfriesland

Hondenopvang Enkhuizen heropent in Venhuizen

VENHUIZEN – Hondenopvang De Best for dogs en horses is verhuisd. Hondenopvang Enkhuizen heropent met een Open Dag op zaterdag 19 november op het nieuwe onderkomen in Venhuizen.

De dagopvang is verhuisd van de Van dierenkliniek Enkhuizen naar de Meilag 16 in Venhuizen. Hier is een bestaande schuur omgebouwd tot een hondendagopvang. Daarnaast is er een grote speel en ren weide. Gaby de Best is blij met de verhuizing naar de het nieuwe adres in Venhuizen: “Best een beetje trots zeg maar.”

Open Dag

Tijdens de open dag is mogelijk om gratis vragen te stellen aan gedragsdeskundige Sandra Kraaij-Molenaar. Ook informatie over een trimsalon, een leuke acties van Van der Kroon uit Westwoud en een slager met superversgerookte botten. De Best: “Ook hebben wij voor iedere hond een leuke attentie.”

Ook paarden liefhebbers zijn welkom. Dressuurruiter Sander Marijnissen geeft de hele dag door clinic aan alle niveau ruiters van shetlandruiter tot zz licht ruiter. Sandy Groeneveld is aanwezig met demos voor ruiterfitheid en valtraining dit alles onder begeleiding van een fysiotherapeut. “Al met al genoeg te beleven,” aldus de trotse eigenaar.


To Top