Westfriesland

Koffiecorner Boek&Boon in boekwinkel Stumpel Grote Noord

HOORN – Zaterdag 3 september gaat de nieuwe koffiecorner in boekhandel Stumpel op het Grote Noord open. De koffiecorner gaat Boek&Boon heten en wordt de komende weken ingericht met een keuken, zitmeubels en een leestafel. Onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers erbij moet het dan mogelijk zijn om even bij te kletsen of iets te lezen.

Jeroen Stumpel, commercieel directeur en tevens vijfde generatie van het familiebedrijf, ziet de nieuwe Boek&Boon koffiecorner als een mooie aanwinst. “In onze winkel op het Grote Noord hebben wij aan de voorzijde een ruimte gecreëerd waar men over een paar weken een kopje koffie met wat lekkers kan krijgen. Je kunt kiezen om lekker op de loungebank neer te ploffen, aan de leestafel een hoofdstuk te lezen uit één van de nieuwste boeken of op de barkruk aan het raam mensen kijken.”

Voorwerk

Tot de opening op 3 september moet er nog veel gebeuren. “We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen, leidingen aanleggen, schilderen etc. Over twee weken gaat het echt van start, dan wordt de keuken gebouwd, komen de meubels en vloer etc,” vervolgt Stumpel. Daarnaast is Stumpel voor de nieuwe Boek&Boon bezig met sollicitaties voor nieuw personeel. “Ja wij kunnen altijd nog nieuwe aanmelding ontvangen.”

Shopping experience

In de Stumpel boekenwinkel in Almere is eerder al een koffiecorner geopend. In deze vestiging is de traditionele boekenwinkel omgezet naar een ‘shopping experience’. In de winkel is een boekenbos, een combinatie van een boekenwinkel en een speeltuin, gecreëerd voor kinderen. Terwijl de kinderen actief zijn in het boekenbos, kunnen de (groot)ouders een kopje koffie drinken in het café.

Dit artikel is afkomstig van partnerwebsite OnsWestfriesland.nl Dagelijks nieuws uit Westfriesland.

Koffiecorner Boek&Boon in boekwinkel Stumpel Grote Noord

To Top