Westfriesland

Koomen Transport uit Wervershoof koopt bedrijfspand Vogel AGF

Foto via coldstorezwaagdijk.com

WERVERSHOOF – Coldstore Zwaagdijk een zusterbedrijf van Koomen Transport uit Wervershoof heeft het bedrijfspand van Vogel AGF op de Groothandelsmarkt te Zwaagdijk-Oost aangekocht. Dit meldt agf.nl

Een deel van het pand werd al enkele jaren door Koomen Transport gehuurd. De nieuwe eigenaar Coldstore Zwaagdijk B.V. gaat zich richten op de opslag en het koelen van groenten en fruit, bloembollen en andere producten. Het bedrijfspand is overgenomen inclusief de lopende huurovereenkomsten van onder andere Vogel AGF, Telerscoöperatie Paprico, De Eekhoorn Woodworkings. Vogel AGF blijft dus in het pand gevestigd.

De verkoop van het pand past volgens het nieuws van AGF.nl in de strategie van Koomen Transport om haar eigen logistieke dienstverlening te verbreden en sterke, internationaal opererende partijen op versgebied voor langere termijn aan zich te binden.

Door de verkoop van het pand gaat Vogel AGF volgens de AGF nieuwesite versneld haar focus leggen bij de Benelux Retail en zal daarbij haar naam gaan veranderen in Valstar Retail Benelux als onderdeel van Valstar Holland.

Koomen Transport uit Wervershoof koopt bedrijfspand Vogel AGF

To Top