Westfriesland

Medemblikker ondernemers in goodiebag bij receptie Medemblik?

MEDEMBLIK – Ieder jaar organiseert het college van Medemblik in januari een nieuwjaarsreceptie voor inwoners. Dit jaar vindt die plaats op donderdag 5 januari. In haar uitnodiging in de nieuwsbrief nodigt zij haar ondernemers uit om te promotiekansen van de goodiebag te overwegen.

Traditiegetrouw gaan de bezoekers naar huis met een goodiebag gevuld met lokaal geproduceerde producten, korting- of tegoedbonnen. De gemeente biedt ondernemers de kans om producten, diensten of ideeën te promoten via de goodiebag. “In totaal delen we zo’n 500 tassen uit. Een mooie manier om inwoners van onze gemeente kennis te laten maken met uw bedrijf, product of dienst.”

Thema ‘Lokale kracht’

Dit keer staat de receptie in het teken van ‘Lokale kracht’. “Een breed thema waarmee we succesvol ondernemerschap uit onze gemeente onder de aandacht willen brengen. Producten uit onze gemeente, ideeën ontwikkeld door lokale ondernemers of diensten ontstaan door lokale samenwerking.”

“We zijn op zoek naar interessante artikelen voor onze goodiebag. Hebt u een product of aanbieding? Neem dan voor 25 november contact met ons op: secretariaat@medemblik.nl


To Top