Westfriesland

Rens de Jong en Daan Roosegaarde bij Westfries Ondernemersgala 2017

ZWAAGDIJK-OOST – Donderdag werd het programma van de 26ste editie van het Westfries Ondernemersgala gepresenteerd. Het ondernemersgala ‘nieuwe stijl’ zal op 9 februari 2017 gepresenteerd gaan worden door Rens de Jong (BNR) en gastspreker is Daan Roosegaarde. Deze presentatie was tevens de aftrap van de kaartverkoop.

De organisatie onder leiding van voorzitter Marinus Zoutendijk wil een inspirerende avond voor en door Westfriese ondernemers met hoogstaand amusement bieden. Naast de ondernemersprijzen ook inspirerende sprekers. Na Alexander Klöpping vorig jaar nu wederom een grote naam. Daan Roosegaarde is ondernemer, uitvinder, kunstenaar en ontwerper en vertelt graag over de verhouding tussen kunst en ondernemen. Hij haalt wereldwijd het nieuws met zijn kunstprojecten zoals de verlichtte afsluitdijk en de Smog free towers.

Bestuurswissel

Tijdens de presentatie werd deels afscheid genomen van Gert Nijpels, bestuurslid en tevens burgemeester van Opmeer. Hij zal actief blijven in een adviserende rol. Zijn rol in het bestuur wordt overgenomen door wethouder Ben Tap van de gemeente Hoorn.

Tickets

De kaartverkoop is online gestart. De tickets voor het gala zijn € 40,50 exclusief BTW (49,00 inclusief BTW) per persoon. Ook is het mogelijk de avond te combineren met het exclusieve galadiner in het Van der Valk Hotel. In samenspel met het team van Van der Valk zal topkok Mark de Korte (Marque Restaurant) het diner galawaardig verzorgen. De totaalprijs is in dat geval € 123,14 exclusief BTW (149,00 inclusief BTW). Tickets zijn verkrijgbaar via deze pagina.

Nomineren vóór 30 november

Wie verdient een plek in de schijnwerpers? Wie wordt Westfries ondernemer van het jaar 2016? Dat bepaalt Westfriesland zelf. Tot 30 november kunnen Westfriese bedrijven worden aangemeld via westfriesondernemersgala.nl. Dat kan in de volgende categorieën:

Video en foto’s presentatie

Bekijk hier de gehele presentatie terug in een 360 graden video. Met een gesprek aan tafel met de drie broers De Smit, de winnaars van De Westfriesland Méér Prijs, over het galadiner en de juryvoorzitter. Presentatrice

Rens de Jong en Daan Roosegaarde bij Westfries Ondernemersgala 2017

To Top