Starter van de Week

Starter van de Week: Frank Baas van Baas Groenmachines

Foto Guillaume Groen
Foto Guillaume Groen

Foto Guillaume Groen

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door fotograaf Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? Op 1 april 2016 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn oom.

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Ik onderhoud, verkoop en repareer tuin en park machines.

Wie zijn de ondernemers(met wie doe je het)? Dat ben ik Frank Baas

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Door mijn machines van hoge kwaliteit en zeer persoonlijke aanpak help ik mijn klanten met een oplossing die hun past.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Ik ken mijn klanten nog niet voldoende, over 1 jaar ken ik ze wel allemaal. En over 5 jaar zit ik ergens anders op de Oosteinderweg en ben ik ingesprongen op de trends in tuin en park machines zoals accu machines en robots maar met dezelfde zeer persoonlijke aanpak en aandacht. 

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Verkopen kunnen we allemaal, maar de juiste service leveren meestal niet.

INTERVIEW

Zaterdag 5 november was Frank Baas te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starter van de Week: Frank Baas van Baas Groenmachines

To Top