Starter van de Week

Starter van de Week: Janneke Suurendonk, Remax makelaar

Foto: Guillaume Groen

Guillaume_Groen-Starter_van_de_week-Janneke_Suurendonk-GGRO20160926_4270HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door fotograaf Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

Zes vragen aan de Starter van de Week

Guillaume ontmoette Janneke en stelde haar de zes vragen over het ondernemerschap.

Wanneer ben je gestart als makelaar? Ik ben gestart als zelfstandig makelaar op 1 januari 2016

Wat doe je precies of wat voor product verkoop je? Ik begeleid mensen bij de aankoop en verkoop van hun woning. Ik bontzorg mensen bij één van de grootste beslissingen van hun leven.

Wie zijn de ondernemers(met wie doe je het)? Ik ben alleen de ondernemer maar doordat ik aangesloten ben bij Re/Max doe ik het ook samen met het team van Re/Max.

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbidders? en waarom kiezen ze voor jou? Door mijn gedreven en enthousiaste aanpak en met mijn bouwkundige en mensenkennis bied ik de meest complete service bij de aan en verkoop van een huis.

Wat zijn je groei ambities? Waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar en hoe ga je dit bereiken? Over 1 jaar wil ik een redelijke portefeuille van ongeveer 25 woningen hebben die met grote regelmaat aan en verkocht worden. Over 5 jaar ben ik gevestigd gezicht in de west-frisse makelaardij.

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Blijf jezelf! 

Interview

Zaterdag 1 oktober was Janneke Suurendonk te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starter van de Week: Janneke Suurendonk, Remax makelaar

To Top