Starter van de Week

Starter van de Week: Joery Valk van Valk Service en Onderhoud

Foto Guillaume Groen Fotografie
Starter van de week Joery Valk van Valk service en onderhoud.

Starter van de week Joery Valk van Valk service en onderhoud. Foto Guillaume Groen Fotografie

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door fotograaf Guillaume Groen. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? Ik ben gestart op 15 September 2016.

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Ik verleen service in de installatietechniek in de breedste zin van het woord. 

Wie zijn de ondernemers(met wie doe je het)? Dat ben ik Joery Valk

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Service aan de klant staat bij mij altijd voorop.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Over 1 jaar wil ik een leerling monteur erbij hebben die dezelfde goede service verleent als waar valk services voor staat. En over 5 jaar heb ik dezelfde goede service en naam als mijn voorganger. 

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Zorg dat je afspraken zwart op wit staan.

Interview

Zaterdag 12 november was Joery Valk te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starter van de Week: Joery Valk van Valk Service en Onderhoud

To Top